Besøg af håndboldspiller i 0. klasse

Nyhed billede
Håndboldspilleren Patrick Weismach har været på besøg i 0. klasse for at fortælle lidt om, hvordan det er at være professionel håndboldspiller, og hvordan han som barn var endt med at gå fra fodbold til håndbold. Han havde medaljer med fra forskellige turneringer i verden. Eleverne var meget spørgelystne og imponerede

• 11-05-2016
    2. skole-hjemsamtale i 3.a · 3A
  • 12-05-2016
    2. skole-hjemsamtale i 3.a · 3A
    Henrik Lygum Pedersen den 03-05-2016

BESTYRELSESVALG 2016

Kære alle

SÅ er det nu, at du som forælder til elev(er) på Vestbjerg Skole kan få indflydelse.

Skolebestyrelsen har mange spændende og vigtige opgaver. Det er b.la. skolebestyrelsen, der tegner de store linjer for elevernes skolegang på Vestbjerg Skole. Bestyrelsen fører også tilsyn med både skolens drift og pædagogikken.

HELT aktuelt kan vi nævne, at skolebestyrelsen og personalet lige nu er ved at udvikle vores skole/hjem-samarbejde.

MØD frem den 11. maj kl. 17.00 til valgmøde og hør mere om bestyrelsesarbejdet.

Mødet afholdes i naturfagslokalet på Vestbjerg Skole.

Man kan stille op frem til den 21. maj, hvorefter der afholdes valg.

Vi har tre bestyrelsesposter på valg, og der vil også være plads til flere suppleanter.

Her er rig mulighed for medvirke til at passe på – og videreudvikle vores gode skole.

Valgbestyrelsen

Peter Rasmussen, skoleleder